jeugd visdag 2015

Auteur

Het bestuur

Gepost op

30 - 05 - 2013

volgende

POST

Populaire posts

In het 60ste  Jubileum jaar hebben we als V.A.H. weer een jeugdvisdag georganiseerd op de ponykade. Er konden dit jaar 50 kinderen zich inschrijven voor deze dag.

 

Er is gevist in twee groepen: 7 t/m 10 jaar en 11 t/m 15 jaar.

 

De eerste groep heeft anderhalf uur gevist en de tweede groep heeft twee uur lang gevist.

 

De prijzentafel was weer zeer goed gevuld en het voer en maden zijn zoals elk jaar weer verzorgd door Hengelsportwinkel “De Snuffelhoek”. De firma Spro heeft nog een tiental mooie prijzen ter beschikking gesteld waar we hun uiteraard zeer dankbaar voor zijn.

 

Voor tussen de middag heeft de Firma Boerske (te vinden op het terrein van de Hobach)diverse lekkere  broodjes geschonken voor de vrijwilligers, hiervoor onze dank. Terwijl we nog aan het opbouwen waren kwamen de eerste kinderen zich al melden.

 

Na uitleg hebben de jongens en meisjes te horen gekregen dat Ed Stoop langs zou komen om de prijsuitreiking te doen. Ed Stoop is voor veel vissende jongeren een grootheid en bekend van de Televisie.

 

De kinderen van de eerste groep hebben even moeten  wachten op de komst van Ed Stoop. Toen hij er was hebben we gelijk de prijsuitreiking gedaan.

 

Uitslag groep 7 t/m 10 jaar:

1.    Nanna de Jong

2.    Bart Penning

3.    Arend Penning

223 pnt.

173 pnt.

72 pnt.

De grootste vis met 24 cm is gevangen door Laurens Vreeken.

 

Uitslag groep 11 t/m 15 jaar:

1.    Nanna de Jong

2.    Bart Penning

3.    Arend Penning

169 pnt.

123 pnt.

87 pnt.

De grootste vis met 56 cm is gevangen door Thijs Verloop.

 

Alle kinderen hebben een prijs gekregen ook al hebben ze niks gevangen. We hebben na de prijsuitreiking nog bioscoop kaarten verloot die beschikbaar zijn gesteld door Landvast;  hiervoor onze dank.

 

Als organisatie willen we de vrijwilligers bedanken. Zonder hun inzet en tijd is het niet mogelijk om dit soort dagen te organiseren. Ook willen we de sponsoren nogmaals bedanken, omdat ze deze dag ook mede mogelijk hebben gemaakt. Ed Stoop bedankt voor je aanwezigheid, we hopen je nog eens te ontvangen.

 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

 

HIER KAN JE ONS VINDEN

VRAAGJE?

CLUB HUIS:

Nicolaas Beetsstraat 5, Alblasserdam (binnenkort)

   secretariaatvah@live.nl

Stuur dan een mailtje naar secretariaatvah@live.nl

Copyright © 2017 Verenigde Alblasserdamse Hengelaars.  All rights reserved